Analysis of Business Models and Their Innovations - Slávik, Štefan, 1955-
Teórie podnikateľských modelov a ich analýzy. Druhy produkcie, distribučných kanálov, kontaktov so zákazníkom. Znalosti, skúsenosti, značka a reputácia firmy. Čiastkové nákladové analýzy. Výsledky analýzy hodnotené vo vzťahu k inovačným schopnostiam podniku.