Nekotoryje problemy programmy ESO - Schmidt, Peter, 1968-
Vládny program ESO k zvýšeniu efektivity výkonu štátnej správy. Charakteristika programu ESO. Etapy reformy ESO. Ročná úspora štátnej správy. Analýza zavádzania obdobného systému v Maďarskej republike.