Sociálne poistenie - Kovalev, Andrej
Povinnosti zamestnávateľov a zamestnancov pri platení odvodov do Sociálnej poisťovne podľa zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení poslednej novely č. 543/2010 Z. z. o sociálnom poistení.