Are Slovak Economic Faculties Efficient in Their Scientific Activities? DEA Approach - Furková, Andrea, 1975-
Ohodnotenie HEI (vyššie vzdelávacie inštitúcie) z vedeckého hľadiska. Publikačná činnosť a citačná aktivita vo vzťahu k akreditácii univerzít. Uplatnený neparametrický benchmarkový prístup DEA (analýza obaľovania dát). Hodnotených 11 fakúlt na Slovensku v rozpätí štyroch rokov.