Exploring Factors of Workers Allocation into Occupation in Slovakia - Horvát, Peter
Analýza rozhodnutí individualít na základe ekonomického sektora a okupácie, ktoré akceptovali pri nástupe do pracovného pomeru. Základné skupiny faktorov: individuálne a trhové. Faktory analyzované použitím mnohočlenného logistického regresného modelu. Projekcia alokačných funkcií.