Synchronization of Vehicle Routing Problem in Two Periods - Pekár, Juraj, 1972-
Zmena v dopytovanej kvantite zákazníkmi a prispôsobenie kvality logistiky podnikom. Optimalizácia celkovej vzdialenosti medzi individuálnymi zákazníkmi. Návrhy riešení minimalizácie vzdialeností s cieľom dosiahnúť stabilitu v hospodárení podniku.