Okun's Law Verification at the Slovak Regions Data - Surmanová, Kvetoslava
Preskúmanie regionálnych disparít slovenských regiónov vzhľadom ku verifikácii Okunovho pravidla, predovšetkým v období krízy. Dáta slovenského štatistického úradu 2002 -2011. Využitá metóda panelových dát pri rozšírenej diferenciačnej verzii Okunovho zákona.