Slovensko má šancu na reštart
Informatizácia Slovenska a proces zavádzania elektronických služieb a eGovernmentu. Zistenia eGovernment Survey 2012, podľa ktorých má Slovensko, podobne ako ostatné krajiny V4 značné rezervy. Ciele Európskej únie a podpora centrálnych projektov štátnej správy.