Bez plebiscitu sa ťažiť nebude - Krátka, Dagmar
Problematika schválenej zmeny geologického zákona o ťažbe surovín na Slovensku. Nespokojní aktivisti a ochrancovia prírody. Dopady na životné prostredie.