Prieskum využitia procesného riadenia v súčinnosti s IS/IT v podnikoch - Bodiš, Miloš
Práca analyzuje niektoré z otázok týkajúcich sa procesného riadenia vo väzbe na infraštruktúru IS/IT. Rovnako skúma problém zladenia týchto dvoch častí do fungujúceho systému, kde sa navzájom podporujú a kooperujú.