Hlavné nedostatky pri uplatňovaní manažérskych systémov - Čollák, Mikuláš
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla, ktorý je zameraný na manažérske systémy. Chyby a nezhody plánovania manažérskych systémov. Teória a prax zmien. Príklady.