Kritériá a argumenty používané pri výbere aplikačného softvéru - Černý, Matej, 1982-
Autor zisťuje, aké majú firmy na Slovensku preferencie v oblasti jednotlivých kritérií a argumentov pri výbere aplikačného softvéru. Výsledky tejto práce môžu firmy použiť ako porovnanie k svojim preferenciám a na zistenie dôležitosti jednotlivých kritérií. Individuálny aplikačný softvér. Typový aplikačný softvér.