Spoločenská zodpovednosť organizácií odborná sekcia Rady Národného programu kvality SR - Vaňová, Jaromíra
Trvalá udžateľnosť a stratégia prístupov riadenia v organizáciách tak, aby bola dopadmi prospešná pre okolie a spoločnosť. Národný program kvality SR sa snaží prispieť k naplneniu tejto stratégie.