Business Intelligence vo finančných inštitúciách - Šupšák, Rastislav, 1988-
BI vo finančnej sfére - súčasný stav problematiky doma a v zahraničí. Využitie BI vo finančníctve. BI pri odhaľovaní poistných podvodov. Využitie BI pri napĺňaní povinností vyplývajúcich zo Solvency II. Trendy v oblasti BI.