Konkurencieschopnosť regiónov a priame zahraničné investície - Gontkovičová, Barbora, 1986-
Nezamestnanosť, priemerná mzda a vzťah medzi priamymi zahraničnými investíciami (PZI) a regionálnym HDP. Faktory, ktoré ovplyvňujú regionálne výsledky a konkurencieschopnosť regiónov z hľadiska PZI.