Nová evropská legislativa o značení potravin - Chýlková, Markéta
Nariadenie Európskej únie o poskytovaní informácií o potravinách. Jednotná aplikácia vo všetkých členských štátoch EÚ. Povinné údaje na balených potravinách. Rozsah nariadenia.