Budoucnost e-shopů: předvídání a doručení v den objednávky - Kopřiva, Michal
Štúdia nemeckej logistickej spoločnosti Deutsche Post DHL - Global e-tailing 2025, kde načrtáva scenáre vývoja internetového nakupovania v nasledujúcich 10 rokoch. Dôležitá úloha veľkých dátových súborov o správaní zákazníkov. Predvídať prianie zákazníkov. Rozvojový svet ako veľká príležitosť.