Vybrané zmeny zákona č. 539/2008 Z. z. o podpore regionálneho rozvoja - Neupauerová, Zuzana
Cieľom navrhovaných zmien je dosiahnuť skvalitnenie procesov prípravy, tvorby, aktualizácie a úspešného plnenia cieľov strategických dokumentov regionálneho rozvoja s celoštátnou, regionálnou a miestnou pôsobnosťou na všetkých úrovniach verejnej správy v rámci spolupráce v Slovenskej republike.