Láska na začiatok - Žitňanský, Eduard
Galéria ako miesto, ktoré reprezentuje duchovný svet, prináša radosť aj podnety na rozmýšľanie. Galéria - sprostredkovateľ medzi umelcom a publikom. Galérie moderného umenia v Bratislave. Podnikanie v oblasti výtvarného umenia.