Prístupy k meraniu operačného rizika pre účely stanovenia vlastných zdrojov v koncepcii kapitálovej primeranosti bánk v Slovenskej republike - Horvátová, Eva, 1958-
Štandardizovaný prístup k meraniu operačného rizika. Vybrané princípy v pokročilých prístupoch merania operačného rizika. Matica operačného rizika ako kombinácia obchodnej línie a typu udalosti.