Na krokodíloch zarobil na jaštericu - Mekyňová, Júlia
Miliardár Warren Buffet a jeho podpora detí s podnikateľskými túžbami. Súťaž pre malých podnikateľov s názvom Grow your own business challenge v USA. Malý podnikateľ z Prahy Denis Sulejman a výroba korálkových krokodílov. Denisov biznis plán. Príležitosť naučiť sa, ako narábať s peniazmi.