Daňové licencie - kedy povinnosť ich platenia nevzniká - Bystrická, Katarína
Zavedenie inštutútu daňových licencií novelou zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov. Nová povinnosť platenia daňových licencií pre daňovníkov a podmienky platenia daňovej licencie.