Indexy volatility: dobrý ukazovateľ, zlá investícia - Árendáš, Peter, 1986-
Fungovanie indexu volatility. Indexy očakávanej volatility sledované CBOE. VIX ako analytický nástroj. Indexy volatility ako investičné aktívum.