Personalizovaný marketing a nové možnosti tlače - Podracká, Katarína
Nenahraditeľný vplyv tlačených publikácii v dobe internetu a digitalizácie. Ideálna marketingová stratégia v súčasnosti kombinuje možnosti tlače a digitalizácie. Digitálna tlač a služby personalizovaného marketingu.