Úspešná realizácia fakultného kola súťaže Študentskej vedeckej odbornej činnosti na Národohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave - Péliová, Jana, 1976-
Prehľad víťazov fakultného kola ŠVOČ na Národohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave.