Hmotná zodpovednosť - Strählová, Jarmila
Predchádzanie škodám - povinnosti zamestnávateľa a povinnosti zamestnanca. Zodpovednosť zamestnanca za škodu. Dohoda o hmotnej zodpovednosti. Spoločná hmotná zodpovednosť. Odstúpenie od dohody o hmotnej zodpovednosti. Zánik dohody o hmotnej zodpovednosti.