Nadbytočnosť zamestnanca a zákaz utvorenia zrušeného miesta (z pohľadu právnej teórie a súdnej praxe) - Barinková, Milena
Dôvod organizačných zmien v podniku. Rozhodnutie o organizačnej zmene. Príčinná súvislosť medzi organizačnou zmenou a nadbytočnosťou. Forma rozhodnutia o organizačnej zmene. Podmienky platnosti výpovede z dôvodu nadbytočnosti. Výber nadbytočných zamestnancov a ponuková povinnosť. Zákaz znovu vytvoriť zrušené pracovné miesto.