Perceptions of Latin America in Slovakia and their reflections at the University of Economics in Bratislava - Lenghardtová, Jana
Prehľad vedeckej literarúry slovenských autorov o Latinskej Amerike v kontexte spoločnosti a kultúry. Inštitúcie (EU v BA, UK a predovšetkým Európska komisia) a projekty (CEILA, REALITY, ERASMUS, SOCRATES, atď.) zaoberajúce sa vzťahmi Slovensko - Latinská Amerika v oblastiach vzdelávania.