Ročné zúčtovanie poistného na zdravotné poistenie za rok 2013 - Gášpárová, Eva
Legislatíva, ktorá upravuje povinnosť a spôsob vykonania ročného zúčtovania. Postup zdravotnej poisťovne pri vykonávaní ročného zúčtovania poistného. Vysporiadanie preplatku z ročného zúčtovania poistného. Vysporiadanie nedoplatku z ročného zúčtovania poistného.