Vplyv prijatia tretieho liberalizačného energetického balíčka Európskej únie na plynárenský sektor Slovenskej republiky - Bašová, Alena, 1961-
Zmeny v energetickom sektore, konkrétne v sektore plynárenstva SR, ktoré prešo vážnymi zmenami v súvislosti s implementáciou nových smerníc a právnych predpisov prijatých Európskou komisiou v roku 2009.