Informačný systém Účtovné doklady - ochrana osobných údajov - Macová, Marcela
Článok popisuje najhlavnejšie povinnosti pri spracúvaní osobných údajov v informačnom systéme Účtovné doklady. Každý prevádzkovateľ je však špecifický, a teda musí dané informácie prispôsobiť podľa svojich špecifík.