Daň za všetko, čo sa (zatiaľ) hýbe - Čamek, Miroslav
Zavedenie dane z finančných transakcií (FTT) a dopad na finančný sektor. Návrhy na zavedenie v EÚ a v rámci eurozóny. Očakávania analytikov, prvé odhady a straty.