Cestovné náhrady a stravovanie fyzických osôb - "dohodárov" - Minková, Ľuboslava
Poskytovanie cestovných náhrad FO činným na základe dohôd o práci vykonávanej mimo pracovného pomeru. Zabezpečenie stravovania osobám činným na základe dohody o práci vykonávanej mimo pracovného pomeru.