Národné výbory v systéme verejnej správy Československej republiky v rokoch 1945-1948 - Ďurišin, Martin
Národné výbory v koncepciách odboja. Koncepcie usporiadania verejnej správy v obnovenom Československu z pohľadu exilovej vlády v Londýne a z pohľadu komunistického odboja a Moskvy. Národné výbory a Košický vládny program.