Čo brzdí podnikanie s hendikepom - Makarová, Xénia
Prekážky pre podnikanie na Slovensku - nedostatočná vymožiteľnosť práva, nedostatok kvalifikovaných zamestnancov, zmeny v daňovej legislatíve. Podnikatelia so zdravotným postihnutím a ich problémy. Nedôvera zákazníkov. Byrokracia pri získavaní peňažných príspevkov. Úľavy a príspevky pre postihnutých pracujúcich.