Riadenie organizácií verejnej správy v procese transformácie - Sedláková, Slavka
Význam znalostí v organizáciách. Vplyv odlišnosti na transformáciu manažmentu. Tradičný manažment vs. moderný manžment. Ich odlišnosti. Úloha samosprávy v procese transformácie riadenia.