O efektivite POP rozhoduje umiestnenie - Jesenský, Daniel
In-store reklama je jeden z mála segmentov marketingovej komunikácie, ktorý zaznamenáva kontinuálny rast. Firmy sú za ňu ochotné minúť až tretinu z rozpočtu na marketingovú komunikáciu. POP komunikácia musí ladiť s dlhodobou a krátkodobou stratégiou značky. Frazierovo pravidlo.