Regionálne a hospodárske krízy v historickom kontexte - Lennerová, Ivana, 1979-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Vplyv finančnej krízy na regionálnu politiku. Kroky ktoré podniká Európska Komisia na dosahovanie cieľov stratégie Európa 2020.