Klasické tréningy "komunikácie" už nestačia: vzdelávanie orientované na výsledok - Burger, Ivan
Výrobný manažment, kontinuita výroby a ciele výrobného manažmentu. Organizácia procesov vo výrobe a očakávania dopadov vzdelávania. Schopnosť budovať tím a viesť zamestnancov odborne aj motivačne.