Stimulovat emoce zákazníků se v místě prodeje vyplatí - Jesenský, Daniel
Emócie výrazne ovplyvňujú nákupné správanie zákazníka v mieste predaja. Potvrdzujú to výskumy a stavajú na tom moderné in-store komunikačné stratégie všade na svete.