Riziká outsourcingu logistiky a ich minimalizácia - Beňo, Rastislav
Charakteristika a spôsob vnútropodnikovej logistiky priemyselného podniku, ktorá je zabezpečená formou outsourcingu. Outsourcing ako proces, pri ktorom sa predmetná podniková činnosť presunie na externého vykonávateľa.