Význam priebežných dôb v zákazkovej výrobe - Lieskovský, Radovan
Optimalizácia využitia výrobných kapacít pri výrobe viacerých druhov výrobkov. Súlad medzi termínmi výroby, vyťažením strojných a ľudských kapacít a konečným dodacím termínom výrobku.