Nové e-služby pre zamestnávateľov - Dítětová, Lucia
Trh práce a prejavy globálnych ekonomických problémov. Požiadavky zamestnávateľov na kvalifikáciu pracovnej sily. ISTP - moderný elektronický sprievodca aktuálnych informácií o trhu práce a službách zamestnanosti.