Kultúrne krajiny a ich historické hodnoty - Supuka, Ján
Kultúrne krajny so špecifickou tardíciou a ich charakteristická štruktúra. Typizácia krajín s tradičným využitím a kultúrou. Diferencované triediace kategórie svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO.