Podiel SR výrobkov na pultoch klesá (pomaly)
Výsledky prieskumu. Podiel slovenských výrobkov na regáloch, podľa typov predajní, podľa reťazcov. Pozitívnym signálom je pokles produktov privátnych značiek až o 4 percentá (z 23 na 19).