Dodacia a platobná podmienka v kúpnej zmluve v medzinárodnom obchode - Jančíková, Eva, 1960-
Dodacie a platobné podmienky ako súčasť kúpnej zmluvy v medzinárodnom obchode. Jednotné dodacie podmienky. Incoterms 2010 - 11 podmienok v dvoch kategóriách. Stručná charakteristika jednotlivých dodacích podmienok. Stručná charakteristika platobných podmienok.