Požiadavky na vybrané vlastnosti osobnosti pri rozvoji kariéry v malých a stredných podnikoch - Matulčíková, Marta, 1964-
Kariéra a možnosti kariérneho rozvoja. Tri základné línie vývoja kariéry. Formovanie osobnosti. Významné faktory pracovného uplatnenia. Výsledky realizovaného výskumu, ktorý sa zameriaval na monitorovanie a zisťovanie potreby vybraných vlastností osobnosti, ktoré môžu ovplyvňovať celoživotnú kariéru.