Efektivita evropských firem - Hanousek, Jan
Výkonnosť e efektivita firiem v ekonomickej literatúre. Faktory ovplyvňujúce efektívnosť firmy. Typ a koncentrácia vlastníctva. Analýza vývoja efektívnosti európskych firiem v období 2001 -2007.