Emoce v denním životě manažera - Pojerová, Šárka
Väčšina populácie v Česku má k emóciám postoj v štýle: nezaoberám sa nimi, pozitívne mi vyhovujú, negatívne potláčam. Snaha byť nad vecou. Tento prístup však k úspechu v živote nevedie.