Diabetes mellitus - hrozba pro jednotlivce i pro celou společnost - Kocová, Markéta
Literatúra a dátové zdroje o diabete v Českej republike. Charakteristika a typy cukrovky. Diabetes mellitus v Českej republike. Vývoj počtu diabetikov v ČR. Dôsledky a liečba diabetu.